Σε περιπτώσεις Αλλαγής Προϊόντων
Στην περίπτωση αλλαγής ενός μη ελαττωματικού προϊόντος η επιστροφή του πακέτου στο Maxifashion.gr γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη.
Στην περίπτωση αλλαγής ενός ελαττωματικού προϊόντος η επιστροφή του πακέτου στο Maxifashion.gr γίνεται δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αποστολή να γίνει αποκλειστικά με τη Γενική Ταχυδρομική ή με ΕΛΤΑ Courier, δηλώνοντας χρέωση παραλήπτη.
Ο πελάτης για την πρώτη αλλαγή χρεώνεται 4€ και 6€ για την δεύτερη αλλαγή και για όσες προκύψουν μετέπειτα από την ίδια παραγγελία. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις που η διαφορά μεταξύ αξίας επιστρεφόμενων ειδών και νέας παραγγελίας, είναι άνω των 50€.

Σε περιπτώσεις Επιστροφής Χρημάτων

Τα έξοδα της επιστροφής του πακέτου, σε περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων, επιβαρύνουν τον πελάτη.
Το Maxifashion.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από την προνομιακή τιμή των 5€ για την επιστροφή του πακέτου σας, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την Γενική Ταχυδρομική και ΕΛΤΑ κουριέρ.
Το ποσό αυτό δεν θα καταβάλλεται απευθείας στον courier αλλά θα αφαιρείται από το ποσό προς επιστροφή που αφορά στην αξία του/των επιστρεφόμενου/νων είδους/ειδών. Συνεπώς κατά την επιστροφή του πακέτου σας, θα δηλώνετε χρέωση παραλήπτη. 

 Συνεπώς κατά την επιστροφή του πακέτου σας, θα δηλώνετε χρέωση παραλήπτη. Μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή προϊόντων ή επιστροφή χρημάτων εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.!Σημαντικό - Αυτό θα πει ότι το προϊόν πρέπει να έχει επιστραφεί σε μας μέσα σε αυτές τις 14 ημέρες. Σε περίπτωση που το προϊόν επιστροφή μετά την 14η μέρα η αλλαγή/ επιστροφή χρημάτων δεν θα είναι δέκτη!


Εάν επιθυμείται κάποιο προϊόν, παρακαλούμε να μας γράψετε ποιο είναι το προϊόν - αριθμός προϊόντος, μέγεθος, χρώμα.

Εάν επιστρέφετε κάποιο προϊόν παρακαλούμε να μας γράψετε στο πεδίο ΙΒΑΝ του τραπεζικού σας λογαριασμού και στα πλαίσια 14 εργάσιμων ημερών θα πραγματοποιηθεί το τραπεζικό έμβασμα. Παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι η maxifashion.gr δεν χρησιμοποιεί χρηματικά εμβάσματα με κούριερ. Η πληρωμή των χρηματικών ποσών μπορούμε να την πραγματοποιήσουμε μόνο τραπεζικώς. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Για να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ένα προϊόν παρακαλούμε να μας γράψετε στην διεύθυνση shop@maxifashion.gr.

Εμείς δεν κάνουμε ερωτήσεις. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο από το να μας επιστρέψετε ή να αλλάξετε τα ενδύματα, τα οποία έχετε αγοράσει.

Δεν είναι το δικό σας μέγεθος; Αμέσως θα σας στείλουμε τον δικό σας νούμερο.

Δεν σας αρέσει το σχέδιο; Επιστρέψτε τα ενδύματα, εμείς δεν θα σας ρωτήσουμε γιατί!

Παραλάβατε λάθος χρώμα/ μέγεθος λόγω δικιά μας υπαιτιότητα. Αμέσως θα κάνουμε την αλλαγή αναλαμβάνοντας επίσης και τα έξοδα στις δυο κατευθύνσεις.

Μέσα σε προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών μετά την παραλαβή του ρούχου σας  εσείς μπορείτε να το επιστρέψετε ή να το αλλάξετε. Φτάνει μόνο να είναι:

1 με διατηρημένη καλή εμπορική μορφή, πλήρες διατηρημένη συσκευασία (το ρούχο δεν είναι σχισμένο, φορεμένο, πλυμένο, σιδερωμένο)

2. Δεν υπάρχουν βλάβες, προκληθέντες από μη σωστή χρησιμοποίηση.

3. Διατηρημένη πρότυπη συσκευασία, αναλώσιμα και αξεσουάρ στην περίπτωση που συμπεριλαμβάνονται τέτοια.

4. Τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή ή αλλαγή του εμπορεύματος είναι για λογαριασμό του πελάτη. (Σε περίπτωση αλλαγής του εμπορεύματος ο πελάτης πληρώνει 2 τέλη κούριερ για την μεταφορά στις δυο κατευθύνσεις).

5. Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται την Κυριακή και σε επίσημες αργίες.

6. Η αποκατάσταση του χρηματικού ποσού πραγματοποιείται τραπεζικός στο προσωπικό λογαριασμό του πελάτη στα πλαίσια 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

You have successfully subscribed!
ico-collapse
0
ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top